Lennotsuomesta.fi on sivusto joka vertailee lentolippujen hintoja päivittäin ja julkaisee niistä parhaat. Yritämme löytää mahdollisimman mielenkiintoisia kohteita kaukaa, sekä tutumpia kohteita kun hinnat ovat alhaisimmillaan. Postauksiin on kerätty edullisimmat päivät matkustaa kohteeseen, mutta myöskin otettu mukaan hieman kalliimpia päiviä viikonlopuille ja lomapäiville.

Sivustolla ei siis matkoja myydä vaan voit ostaa ne itsellesi painamalla jonkin tarjouksen alla olevista päivämääristä. Tällöin pääset yhteistyökumppaneidemme sivustolle (esim. Skyscanner, Momondo tai TUI), josta voit liput ostaa.

Sivusto toimii Affiliate periaatteella. Tämä tarkoittaa että kun ostat lentosi sivuston linkkien kautta, lentoyhtiö maksaa siitä pienen siivun meille. Sinulle lipun hinta kuitenkin pysyy samana. (Tulevaisuudessa komissiosta osa tulee menemään hyväntekeväisyyteen).

Verokkosivuston käyttäminen on 100% turvallista, sillä meillä ei ole pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi. Kaikki maksutapahtumat ja tietojen luovutus tapahtuu vasta lentoyhtiön tai matkatoimiston sivustolla.

Jos sinulla on kysyttävää tai parannus ehdotuksia, voit ottaa yhteyttää Facebookissa, Instagramissa tai lähettämällä sähköpostia palaute@lennotsuomesta.fi

Toivottavasti löydät täältä inspiraatiota seuraavaan reissuun!